Kalajoki

Kalajoki

Alustava ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella ilmoitetaan alustava joukkuemäärä Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiin. Ilmoita joukkueiden lukumäärä (jokainen joukkue erikseen) ja valitse A- tai B-sarja.

Kun ilmoitus on lähetetty, saat paluupostissa automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiin 8 kilpailijan pääsylippua, 2 huoltajalippua ja 2 pysäköintilippua/joukkue. Esim. jos ilmoitat 3 joukkuetta, saat paluupostissa 24 kilpailijan pääsylippua, 6 huoltajalippua ja 6 pysäköintilippua. Liput ovat tarkoitettu vain hiihtäjille ja huoltajille. Näistä lipuista ei veloiteta kuntia. 

/

Med denna blankett anmäls preliminärt lagantal till Mellersta Österbottens landskapsstafett. Meddela lagens antal (varje lag skilt) och välj A- eller B-serie.

När anmälan är sänd, får du automatiskt 8 tävlandes inträdesbiljetter, 2 servieceansvarigas biljetter och 2 parkeringsbiljetter/lag till den epost-adress, som du meddelade. T.ex. om du anmäler 3 lag, skickas 24 inträdesbiljetter, 6 serviceansvarigas biljetter och 6 parkeringsbiljetter. Biljetterna är avsedda endast för skidåkarna och serviceansvariga. Ingen kostnad för kommunerna för dessa biljetter.

Status message

Tämä lomake on suljettu.

Kalajoki