Kunta-akkuna
Palvelu
Haapajärvi

Kulttuuripalvelut

Kulttuuripalvelujen tavoitteena on edistää ja tukea taiteen eri alojen harrastamista ja harjoittamista sekä madaltaa kynnystä kulttuurin omaehtoiseen kokemiseen ja tekemiseen. Vuodesta 2009 kaupungin kulttuuripalveluista on vastannut Jokilatvan opisto.

Alueellinen yhteistyö kulttuuritoimijoiden, järjestöjen, yhdistysten, koulujen sekä seurakunnan kanssa tuottaa vuosittain värikkäitä kulttuuritapahtumia kaikenikäisille kaupunkilaisille. Taidenäyttelyistä, konserteista, teatteriesityksistä ja muista tapahtumista löydät tietoa tapahtumakalenterista.


Kulttuuripalvelut vastaa Suomen ensimmäisen presidentin K. J. Ståhlbergin lapsuudenkotimuseon ylläpidosta.

Taiteen perusopetusta järjestetään yhteistyössä Tanssiopisto Uusikuun, Jokilatvan opiston sekä Jokilaaksojen musiikkiopiston kanssa.


Kotiseutumuseon ja kotiseutuarkiston ylläpidosta vastaa kotiseutuyhdistys Haapajärvi-Seura.
Kulttuuri
Tilavaraukset

Hakusanoja

Kulttuuritilojen varaaminen, Kulttuuritilojen varaaminen,

Aloita asiointi

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Kulttuurisalia ja kokoustilaa vuokrataan järjestöille, yhdistyksille, ryhmille, tapahtumajärjestäjille, oppilaitoksille ja yrityksille kulttuuritoiminnan järjestämiseen, harjoituksiin, kokouksiin, opetus- ja koulutustilaisuuksiin ja esitystoimintaan. Tilat ovat varattavissa päivittäin klo 8 - 22 silloin kun ne eivät ole kunnan oman toiminnan käytössä.

Kulttuurisali

Kulttuurisali on vuokrattavissa niin konserttien, elokuvien, teatteriesitysten kuin luentojenkin järjestämiseen. Salissa on 180 numeroidun paikan nouseva katsomo. Varusteisiin kuuluu mm. videotykki ja piano.
Salissa ei ole teknistä henkilökuntaa. Tilan käyttäjä vastaa salin laitteiden asianmukaisesta käytöstä ja tarvittavan teknisen henkilökunnan palkkauksesta omalla kustannuksellaan.

Kokoustila

Kulttuuritalon kokoustila soveltuu parhaiten alle 15 henkilön tilaisuuksiin. Kokoustilassa on 20 istumapaikkaa sekä kahvinkeittomahdollisuus. Tilan voi varata kokous- tai koulutuskäyttöön. Tilassa on videotykki. Käynti kirjaston takaa, vapaa-aikatoimiston ovesta.