Haapavesi
Palvelu
Haapavesi
Oulainen
Nivala
Kalajoki
Kärsämäki
Ylivieska
Pyhäjoki
Muhos
Haapajärvi
Pyhäjärvi

eLukio-koulutus

eLukiossa voit opiskella vuonna 2016 voimaan tulleen opetussuunnitelman mukaisia kursseja verkko-opintoina. Ilta-aikaan ja osin itsenäiseen työskentelyyn perustuvat kurssit täydentävät muiden oppilaitosten tarjontaa. eLukioverkoston oululaisia jäsenlukioita ovat Oulun aikuislukio ja Oulun Lyseon lukio.

eLukiossa voit suorittaa opinnot internetin välityksellä joustavasti. Etäopiskelu rakentuu jaksoihin viikottaisesta ohjelmasta, jonka mukaan sinun on helppo edetä. Netin välityksellä pidettäviä oppitunteja on noin kerran viikossa. Kaikki kurssit järjestetään aikuislukion opetussuunnitelman mukaisesti.


eLukio on 22 itsenäisen lukion verkosto, joka tarjoaa yhteistyönä lukio-opintoja. eLukion "kouluna" toimii internetissä Moodle-oppimisympäristö ja lähiopetukseen hyödynnetään Adobe Connect -verkkokokousjärjestelmää.

Toimi näin

Ilmoittaudu opiskelijaksi ottamalla yhteys eLukio-verkoston lukioon. Jos opiskelet Oulun kaupungin lukiossa, sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen eLukioon, vaan näet kurssitarjonnan Wilmassasi.

Ilmoittaudu kursseille Wilma-järjestelmällä. Saat Wilma-tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssille ilmoittautumisaika on jo umpeutunut, ota yhteyttä kurssin opettajaan tai koordinaattoriin. Voit aloittaa opinnot joka jakson alussa.


Katso lisätietoja linkistä "eLukion verkkosivut".

Kenelle ja millä ehdoin

eLukiossa voit opiskella, jos olet käynyt peruskoulun tai sitä vastaavan oppimäärän. Sinut voidaan ottaa opiskelijaksi, jos et ole suorittanut perusopetuksen oppimäärää, mutta sinulla katsotaan muutoin olevan riittävät edellytykset lukio-opinnoista suoriutumiseen.

Tarvitset opiskeluun tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin.

Maksullisuustieto

Ylioppilastutkintoon tähtäävä koulutus on maksutonta. Yksittäisistä aineista sinulta peritään aineopiskelijamaksu. Maksujen suuruus vaihtelee yhteistyölukioittain. Maksu on noin 10-75 euroa. Tarkat hintatiedot saat lukioista.

Jos olet jo opiskelijana jossain muussa oppilaitoksessa kuin eLukioon kuuluvassa lukiossa, opiskelustasi peritään kurssimaksu.


Kirjat ja muut opiskelutarvikkeet hankit itse.
Lukio

Tagit

koulutus
Moodle, Moodle, koulutus,koulutus,eLukion verkkosivut,eLukion verkkosivut,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Moodle on oppimisympäristö, jossa voit opiskella kotoa käsin. Moodlessa teet tehtäviä ja osallistut oppitunneille netin välityksellä.

Kirjaudu Moodleen eduouka-tunnuksillasi, jos opiskelet Oulun kaupungin lukioissa. Muutoin luo itsellesi käyttäjätunnus.

Linkit

Lisätietoa asiointipalvelusta
Katso verkkosivuilta lisätietoja eLukiosta.