Haapavesi
Palvelu
Haapavesi

Kulttuuripalvelut

Haapavedellä on kulttuuritapahtumia tarjolla ympäri vuoden.

Musiikki on Haapavedellä keskeisessä roolissa johtuen huippuopettajista ja pitkästä kanteleperinteestä. Tunnetuin kulttuuritapahtuma Haapavesi Folk Music Festival täyttää kaupungin musiikista ja ihmisistä joka kesä.


Musiikin lisäksi teatteri- sekä tanssitoiminta ovat kaupungissa erittäin aktiivista, ja museon ystävillekin on tarjolla useita vaihtoehtoja. Loppukesällä järjestettävä Taiteiden yö hemmottelee kävijöitä erilaisilla tapahtumillaan. Keväisin Lasten ja nuorten 1-2 kuukautta kestävät kulttuuriviikot alkavat RatRace-tapahtumalla ja päättyvät Tilleri Tallerin esityksiin.

Ajankohtaiset kulttuuritapahtumat löydät Haapaveden kaupungin verkkosivuilta tapahtumakalenterista

Toimi näin

Kulttuuripalveluihin voi tutusta tarkemmin kaupungin omilta nettisivuilta.
Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä Haapaveden kaupungin liikuntasihteeriin.
Kulttuuri
Tilavaraukset

Hakusanoja

Timmi, Haapavesi, Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,Timmi, Haapavesi,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Haapaveden kaupungilta voit vuokrata tiloja erilaisia tapahtumia, kokouksia tai harrastustoimintaa varten. Kaupunki hoitaa tilojen varauksia Timmi tilavarausohjelmistolla, jolla yksityishenkilö ja yhteisön/yrityksen yhteyshenkilö voi varata itse tarvitsemansa tilan.

Yksityishenkilönä voit varata itsellesi vuoron tenniskentälle tai sulkapallokentän liikuntasalista. Urheiluseurat, muut liikuntayhdistykset sekä yritykset voivat hakea vakiovuoroja liikuntatiloihin erikseen määriteltynä hakuaikana sekä yksittäisiä vapaita vuoroja omilla tunnuksillaan.