Haapavesi
Palvelu
Haapavesi

Liikuntapalvelut

Haapaveden liikuntapalvelut luovat edellytyksiä kuntalaisten liikunnalle kehittämällä paikallista ja alueellista yhteistyötä sekä terveyttä edistävää liikuntaa. Näiden lisäksi kaupunki tukee kansalaistoimintaa, tarjoaa liikuntapaikkoja ja järjestää liikuntaa. Kaupunki ottaa liikuntapalveluissa huomioon myös erityisryhmät.

Järjestämme kuntalaisille vapaa-aikapalveluita sekä toimintaa yhteistyössä eri tahojen kanssa. Näitä ovat mm. liikuntatoiminta, kilpaurheilu sekä niihin liittyvää kansalaistoiminta, edistäen kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Näissä otetaan huomioon erityisesti lapset ja nuoret.


Palveluihin kuuluvat ulkoliikunta-alueet, jäähalli sekä liikunta-/uimahallitoiminta.

Toimi näin

Lisätietoa Haapaveden liikuntapalveluista löydät kaupungin verkkosivuilta.

Voit ottaa yhteyttä myös kaupungin liinkuntasihteeriin
Liikunta
Tilavaraukset

Hakusanoja

Timmi, Haapavesi, Timmi, Haapavesi, Liikunta- ja vapaa-aika, Liikunta- ja vapaa-aika,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Haapaveden kaupungilta voit vuokrata tiloja erilaisia tapahtumia, kokouksia tai harrastustoimintaa varten. Kaupunki hoitaa tilojen varauksia Timmi tilavarausohjelmistolla, jolla yksityishenkilö ja yhteisön/yrityksen yhteyshenkilö voi varata itse tarvitsemansa tilan.

Yksityishenkilönä voit varata itsellesi vuoron tenniskentälle tai sulkapallokentän liikuntasalista. Urheiluseurat, muut liikuntayhdistykset sekä yritykset voivat hakea vakiovuoroja liikuntatiloihin erikseen määriteltynä hakuaikana sekä yksittäisiä vapaita vuoroja omilla tunnuksillaan.

Linkki

Lisätietoa asiointipalvelusta
Haapaveden kaupungin verkkosivuilta löydät ajankohtaista tietoa liikunta- ja vapaa-aikapalveluista.