Haapavesi
Palvelu
Haapavesi

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta

1.-2. luokkalaisille iltapäivätoimintaa järjestetään Mäkirinteen koululla, ja aamupäivätoiminta järjestetään Hyttikallion koululla.

Koululaisten iltapäivätoiminta antaa lapselle mahdollisuuden turvalliseen yhdessäoloon, virikkeelliseen toimintaan sekä lepoon koulupäivän jälkeen. Ohjatun ja valvotun toiminnan parissa lapsen on mahdollista muodostaa positiivisia suhteita ikätovereihinsa ja toiminnassa mukana oleviin aikuisiin.


Toimi näin

Aamu- ja iltapäivätoimintaan voi hakea täyttämällä hakulomake ja jättämällä hakemuksen haettavan toiminnan järjestäjälle.
Lisätietoa voi kysellä koulutoimistosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saaville oppilaille.

Maksullisuustieto

Maksut kartoitetaan vuosittain.
Perusopetus

Tagit

Hakusanoja

Wilma Haapavesi, Wilma Haapavesi, toiminta,toiminta,Pedanet Haapavesi,Pedanet Haapavesi,Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta,Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä.
Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.
Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.
Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita.
Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.

Linkit

Lisätietoa asiointipalvelusta
Perusopetuslain mukainen koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetukseen otetuille tai siirretyille oppilaille. Koululaisten iltapäivätoiminta antaa lapselle mahdollisuuden turvalliseen yhdessäoloon, virikkeelliseen toimintaan sekä lepoon koulupäivän jälkeen. Ohjatun ja valvotun toiminnan parissa lapsen on mahdollista muodostaa positiivisia suhteita ikätovereihinsa ja toiminnassa mukana oleviin aikuisiin.

Kattava tietopaketti koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämisestä Haapavedellä löytyy Haapaveden kaupungin nettisivuilla.