Haapavesi
Palvelu
Haapavesi

Ryhmäperhepäivähoito

Haapavedellä toimii kaksi ryhmäperhepäivähoitopaikkaa, Minttula ja Vienola. Minttulan ryhmäperhepäiväkoti toimii myös perhepäivähoitajien varahoitopaikkana. Vienolan ryhmäperhepäiväkoti toimii päiväkoti Vienolan kanssa samassa rakennuksessa.

Toimi näin

Hae varhaiskasvatuspaikkaa lapselle sähköisesti eAsioinnin kautta tai paperisella hakemuksella. Varhaiskasvatushakemuksia saa tämän palvelun asiointikanavan ja kaupungin verkkosivujen lisäksi sekä päivähoitotoimistosta että hoitopaikoista.

Kenelle ja millä ehdoin

Varhaiskasvatusta voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.

Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada päivähoitoa, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voi muuten järjestää.


Hoitoa voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.
Palvelu on maksullinen. Varhaiskasvatuksesta peritään kuukausimaksu, jonka suuruuteen vaikuttavat perheen koko, bruttotulot ja huoltajien valitsema, ennalta sovittu ja ilmoitettu lapsen tarvitsema varhaiskasvatusaika kalenterikuukaudessa.
Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen eAsiointi,Varhaiskasvatuksen eAsiointi,Haapaveden varhaiskasvatuspalvelu,Haapaveden varhaiskasvatuspalvelu,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Varhaiskasvatuksen eAsiointi portaalissa teet varhaiskasvatushakemuksen sekä ilmoitat lasten hoitoajat ja poissaolot tulevalle ajalle ilmoitusajan päättymisaikaan mennessä. Sivuilta löydät myös maksulaskurin, jolla voit laskea arvion lastenne päivähoidon suuruudesta.

Palveluun pääsee klikkaamalla Haapaveden kaupungin nettisivuilta sivun oikealla puolella olevaa "Vanhempien eAsiointi" -kohtaa, minkä jälkeen avautuu uusi välilehti tunnistustavan valitsemiseen. Tämän jälkeen palveluun kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla, mobiilitunnisteella tai Väestörekisterikeskuksen HST-kortilla.

Linkit

Lisätietoa asiointipalvelusta
Varhaiskasvatus on alle kouluikäisen lapsen hoitoa, kasvatusta, ohjausta ja opetusta.
Haapaveden kaupungin varhaiskasvatuspalveluista löytyy tietoa kaupungin verkkosivuilta.