Haapavesi
Palvelu
Haapavesi

Varhaiskasvatuksen vuorohoito

Lapsi, joka vanhempien työn tai opiskelun takia tarvitsee hoitoa iltaisin, öisin ja/tai viikonloppuisin, voi saada vuorohoitopaikan.

Haapavedellä vuorohoitoa järjestetään päiväkoti Onnimannissa kahdessa ryhmässä. Metsätähdet -ryhmässä hoitoa järjestetään tarvittaessa viikonloppuisin sekä vuorokauden yli ja Ketunleivät -ryhmässä pidennetyllä aukiololla.

Toimi näin

Hae varhaiskasvatuspaikkaa lapselle sähköisesti eAsioinnin kautta tai paperisella hakemuksella. Varhaiskasvatushakemuksia saa tämän palvelun asiointikanavan ja kaupungin verkkosivujen lisäksi sekä päivähoitotoimistosta että hoitopaikoista.

Kenelle ja millä ehdoin

Voitte hakea lapsellenne vuorohoitopaikkaa, jos käytte vuorotyössä tai opiskelette iltaisin.

Varhaiskasvatuksen vuorohoitoa voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen. Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada varhaiskasvatusta, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voi muuten järjestää.


Voitte hakea lapsellenne vuorohoitopaikkaa, jos käytte vuorotyössä tai opiskelette iltaisin.
Hoitoa voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.
Palvelu on maksullinen. Varhaiskasvatuksesta peritään kuukausimaksu, jonka suuruuteen vaikuttavat perheen koko, bruttotulot ja huoltajien valitsema, ennalta sovittu ja ilmoitettu lapsen tarvitsema varhaiskasvatusaika kalenterikuukaudessa.

Maksullisuustieto

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu määräytyy perheen koon, tulojen sekä hoitoajan mukaan.
Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen eAsiointi,Varhaiskasvatuksen eAsiointi,Haapaveden varhaiskasvatuspalvelu,Haapaveden varhaiskasvatuspalvelu,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Varhaiskasvatuksen eAsiointi portaalissa teet varhaiskasvatushakemuksen sekä ilmoitat lasten hoitoajat ja poissaolot tulevalle ajalle ilmoitusajan päättymisaikaan mennessä. Sivuilta löydät myös maksulaskurin, jolla voit laskea arvion lastenne päivähoidon suuruudesta.

Palveluun pääsee klikkaamalla Haapaveden kaupungin nettisivuilta sivun oikealla puolella olevaa "Vanhempien eAsiointi" -kohtaa, minkä jälkeen avautuu uusi välilehti tunnistustavan valitsemiseen. Tämän jälkeen palveluun kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla, mobiilitunnisteella tai Väestörekisterikeskuksen HST-kortilla.

Linkit

Lisätietoa asiointipalvelusta
Varhaiskasvatus on alle kouluikäisen lapsen hoitoa, kasvatusta, ohjausta ja opetusta.
Haapaveden kaupungin varhaiskasvatuspalveluista löytyy tietoa kaupungin verkkosivuilta.