Kalajoki
Palvelu
Kalajoki

Liikuntapalvelut

Kaupungin liikuntapalvelut tuottavat kaupunkilaisille liikunnan harrastusmahdollisuuksia ja toimivat seurojen ja järjestöjen ja niihin kuulumattomien kuntalaisten yhteistyöelimenä. Liikuntapalvelut luo edellytyksiä niin kunto-, kilpa- kuin huippu-urheilunkin harrastamiseen.

Keskeisimpänä tehtävänä on huolehtia liikuntapalveluiden suunnittelusta, kehittämisestä ja kaupungissa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. Liikuntapalvelut toimivat tiiviissä yhteistyössä paikallisten ja alueellisten urheiluseurojen, sekä liikuntajärjestöjen kanssa.


Palvelu on asiakkaalle maksutonta. Salivuoroista peritään maksu.
Liikunta
Tilavaraukset
Timmi-tilavausjärjestelmä,Timmi-tilavausjärjestelmä,Urheilijoiden palkitsemislomake,Urheilijoiden palkitsemislomake,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Tilojen käyttövuoroja voit hakea joko yksittäisinä tai vakiovuoroina tilasta riippuen. Varauksen voit tehdä joko yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana. Järjestelmään rekisteröityvän henkilön tulee olla täysi-ikäinen.

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja muokata niitä sekä perua tekemiäsi varauksia sähköisesti. Näet varaustilanteen aina reaaliaikaisesti.


Liikunta- ja kokoustiloihin varaukset tehdään pääosin varaushakemusten kautta. Venepaikat varataan aina suoravarauksina. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti.

Timmin kautta varattavissa ovat:

  • kaupungin liikuntatilat
  • jäähallivuorot
  • Himangan kokoustilat
  • Ventelän talo
  • Hilmantorin toripaikat
  • venepaikat

Lisätietoa asiointipalvelusta
Tällä lomakkeella ilmoitetaan menestyminen kalenterivuoden aikana urheilukilpailuissa. Kalajoen kaupunki palkitsee vuosittain vähintään SM-tasolla mitalin saavuttaneita urheilijoita vuoden lopussa (joulukuussa). Sivistyslautakunta määrittää palkitsemistavan ja palkitsemisesta vastaavat liikuntapalvelut.

Lomakkeelle täytetään menestyneen urheilijan henkilötiedot, urheilulaji ja sarja sekä menestys.