Kalajoki
Palvelu
Kalajoki

Työllisyyspalvelut

Työllisyyspalveluihin kuuluvat työllisyyden kuntakokeilu, Ohjaamo ja Virtaamo, Duunipaikka sekä nuorten kesätyöllistäminen (nuorten kesätyöseteli ja kesäyrittäjyysseteli).

Toimi näin

Nuorten kesätyöllistäminen

Nuorten kesätyöseteli

Kalajoen kaupunki tukee kalajokisten vuonna 2004 - 2007 syntyneiden, alle 18-vuotiaiden nuorten työllistymistä kesätyöseteleillä. Nuori hakee käyttöönsä kesätyösetelin, jolla hänet työllistävä yritys tai yhdistys saa tukea nuoren palkkaamiseen 100€/viikko 1-2 viikon ajalta. Nuoret hakevat itse kesätyöpaikkoja suoraan työnantajilta ja kertovat mahdollisuudesta saada tukea heidän palkkaamiseensa. Tuki maksetaan suoraan työantajalle, joka palkkaa nuoren.
Kesätyöseteleitä on rajoitettu määrä (70 kpl). Hakemuksia voi jättää 1.3.22 alkaen ja ne myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Kesätyöseteleitä jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Setelit tulee aktivoida 16.5.22 mennessä ilmoittamalla työnantajatiedot. Lisätiedot: https://kalajoki.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut/nuorten-kesatyo/

Kesäyrittäjyysseteli

Vuosina 2004–2007 syntyneillä kalajokisilla nuorilla on mahdollisuus ryhtyä kesätyöyrittäjäksi kesällä 2022 ja hakea toimintaansa tukea Kalajoen kaupungilta. Tavoitteena on rohkaista nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden työllistää itsensä kesäksi, päästä kokeilemaan yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti sekä opetella työelämä- ja yrittäjyystaitoja. Kesäyrittäjyysseteli toteutetaan yhdessä 4H-yhdistyksen kanssa. Seteleitä jaetaan viidelle kalajokiselle nuorelle. Hakemuksia voi jättää 1.3.22 alkaen. Kesäyrittäjyyssetelin arvo on 300€.
Lisätiedot: https://kalajoki.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut/nuorten-kesatyo/nuorten-kesayrittajyysseteli/
Nuoriso
Työ ja yrittäminen

Hakusanoja

Nuorten kesätyöseteli, Nuorten kesätyöseteli, Nuorten kesäyrittäjyysseteli, Nuorten kesäyrittäjyysseteli, Kesätyötukitilityshakemus, Kesätyötukitilityshakemus,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta

Lisätietoa asiointipalvelusta

Lisätietoa asiointipalvelusta