Kunta-akkuna
Palvelu
Kärsämäki

Nuoriso

Nuorisopalvelut toteuttavat nuorten osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia vahvistavaa toimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Työmuotoina ovat nuorisotilatoiminta, nuorisovaltuusto, retket, etsivä nuorisotyö, viranomaisryhmätoiminta, nuorten tieto- ja neuvontapalvelut sekä avustusten myöntäminen yhdistyksille ja järjestöille.

Nuorisovaltuuston tavoitteena on valvoa ja edistää nuorten mielipiteiden kuulumista ja oikeuksien toteutumista kunnallisessa päätöksenteossa. Nuorisovaltuusto tekee aloitteita nuorten elinolojen parantamiseksi, järjestää nuorille tapahtumia ja kannustaa toiminnallaan nuoria aktiiviseen kuntalaisuuteen.

Nuorten ohjaus- ja palveluverkosto toimii Kärsämäellä aktiivisesti. Se kokoaa tietoa nuorten kasvu- ja elinoloista paikallisen päätöksenteon ja suunnitelmien tueksi sekä edistää yhteistyötä ja palvelujen yhteensovittamista.
Jokilaaksojen nuorten tuki ry tuottaa etsivää nuorisotyötä kunnan alueella.

Toimi näin

Lisää tietoa puhelinasioinnista.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotyön palvelut on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille.
Avustukset
Nuoriso
Tilavaraukset

Hakusanoja

Nuoriso Leader sivusto, Nuoriso Leader sivusto, Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus, Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus, Yksittäinen kohdeavustus, Yksittäinen kohdeavustus,

Aloita asiointi

Lomake on suljettu.

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta

Lisätietoa asiointipalvelusta
Nuoriso Leader sivustolla voit hakea Nuoriso Leader rahoitusta täyttämällä hakulomakkeen ja lähettämällä sen. Hakemuksesi ohjautuu valitun kunnan mukaan oikealle Pohjois-Pohjanmaan Leader-ryhmälle (Keskipiste Leader, Koillismaan Leader, Nouseva Rannikkoseutu, Oulun Seudun Leader, Rieska Leader). Saat Leader-ryhmältä päätöksen hakemukseesi sähköpostitse. Päätöksen mukana saat myös ohjeistuksen projektin toteuttamisesta ja raportoinnista. Tuki maksetaan ilmoittamallesi tilille kunkin Leader-ryhmän omien käytäntöjen mukaisesti, joihin voit tutustua Leader-ryhmän omilla nettisivuilla. Lue myös oman alueesi Leader-ryhmän säännöt Nuoriso Leader rahoitukseen. Muistathan, että tuki on haettava aina ennen kuin aloitat projektisi toteuttamisen!