Nivala
Palvelu
Nivala

Kesäduuniseteli

Kesäduunisetelillä Nivalan kaupunki tukee paikallisten nuorten työllistymistä. Kaupunki korvaa työnantajalle osan työllistetyn nuoren palkkakustannuksista.

Kesäduuniseteliä haetaan sähköisesti. Hakuaika on keväällä, seuraa ilmoittelua hakuajoista Nivalan kaupungin verkkosivuilta sekä some-kanavista.

Toimi näin

Nuori:
  • hae kesätyötä nivalalaisesta yrityksestä, yhdistyksestä tai kaupungin toimipisteistä
  • tee kirjallinen työsopimus työnantajan kanssa
  • tee kesäduunisetelihakemus yhdessä työnantajan kanssa ja allekirjoita hakemus

Työnantaja:
  • tee kirjallinen työsopimus nivalalaisen nuoren kanssa
  • tee kesäduunisetelihakemus yhdessä nuoren kanssa ja allekirjoita hakemus
  • toimita pyydetyt asiakirjat
  • tuki laitetaan maksuun, kun tarvittavat liitteet on toimitettu ja päätös tuen määrästä on tehty

Kenelle ja millä ehdoin

Kesäduuniseteli on tarkoitettu nivalalaisten, kyseisenä vuonna 16- tai 17- vuotta täyttävien nuorten työllistämiseen. Tukea voivat saada nivalalaiset yritykset ja yhdistykset.

Nuorten työllistämisessä tulee ottaa huomioon Laki nuorista työntekijöistä. Työaika on oltava vähintään 30 tuntia/viikko ja palkka alan työehtosopimuksen mukainen.


Kesäduunisetelin toimintaohjeet, ehdot ja kriteerit päivitetään vuosittain.

Nuoriso
Työ ja yrittäminen

Hakusanoja

Kesäduunisetelin haku, Kesäduunisetelin haku, Kesäduunisetelin liitteiden palautus, Kesäduunisetelin liitteiden palautus, Kesätyöhaku Nivalan kaupungille, Kesätyöhaku Nivalan kaupungille,Kesäduunisetelin liitteiden palautus,Kesäduunisetelin liitteiden palautus,Kesätyöhaku Nivalan kaupungille,Kesätyöhaku Nivalan kaupungille,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Kaupunki maksaa nivalalaiselle työnantajalle tukea palkkakuluihin, kun työnantaja palkkaa kesätyöhön 16-17 -vuotiaan nivalalaisen nuoren. Tuki maksetaan hakemuksen perusteella liitteitä vastaan. Verkkopalvelun kautta työnantaja ja nuori voivat yhdessä tehdä kesäduunisetelihakemuksen.

Kesäduunisetelin hakuaika ja liitteiden palautusajat päivitetään vuosittain. Seuraan ilmoittelua Nivalan kaupungin verkkosivuilta ja some-kanavista.

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Kaupunki voi maksaa nivalalaiselle työnantajalle tukea palkkakuluihin, kun työnantaja palkkaa kesätyöhön 16-17 -vuotiaan nivalalaisen nuoren. Tuki maksetaan hakemuksen perusteella liitteitä vastaan. Verkkopalvelun kautta työnantajan voi palauttaa kesäduunisetelihakemuksen liitteeksi nuoren työsopimuksen ja tositteen palkanmaksusta.

Kesäduunisetelin hakuaika ja liitteiden palautusajat päivitetään vuosittain. Seuraan ilmoittelua Nivalan kaupungin verkkosivuilta ja some-kanavista.

Lisätietoa asiointipalvelusta
Verkkopalvelun kautta nivalalaiset 16-17 -vuotiaat nuoret voivat hakea kesätöihin Nivalan kaupungille.

Hakuajat päivitetään vuosittain. Seuraa ilmoittelua Nivalan kaupungin verkkosivuilta ja some-kanavista.