Nivala
Palvelu
Nivala

Kesäyrittäjyysseteli

Kesäyrittäjyysseteli on tuki 15-19 vuotiaille nivalalaisille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet yrittäjyydestä ja haluavat työllistää itse itsensä. Kesäyrittäjyyssetelissä yhteistyökumppanimme on Nivalan 4H-yhdistys.

Kesäyrittäjyysseteliä haetaan sähköisesti. Hakuaika on keväällä, seuraa ilmoittelua hakuajoista Nivalan kaupungin verkkosivuilta sekä some-kanavista.

Kesäyrittäjyyssetelin toimintaohjeet, ehdot ja kriteerit päivitetään vuosittain.

Toimi näin

Nuori:
  • Ota yhteys Nivalan 4H-toimistoon ja sovi ohjaajan kanssa kesäyrittäjyysseteliin liittyvistä asioista.
  • Tee kesäyrittäjyyssetelihakemus.
  • Palauta liiketoimintasuunnitelma Nivalan 4H-toimistoon.
  • Pidä yllä omaa yritystoimintaa ja laadi raportti yrityksen toiminnasta (tuloista ja menoista).
  • Palauta raportti Nivalan 4H-toimistoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaupunki maksaa nivalalaiselle kesäyrittäjänä toimivalle 15-19 -vuotiaalle nuorelle tukea. Tuen saamiseksi nuoren on tehtävä yhteistyösopimus Nivalan 4H-yhdistyksen kanssa ja toimitettava kaupungille tukihakemus. Nivalan 4H-yhdistykselle tulee toimittaa liiketoimintasuunnitelma ja toimintaraportti. Tuesta maksetaan 1/3 kun tukihakemus ja liiketoimintasuunnitelma on palautettu. Loput 2/3 maksetaan, kun toimintaraportti on palautettu.

Nuoriso
Työ ja yrittäminen

Hakusanoja

Kesäyrittäjyyssetelin haku, Kesäyrittäjyyssetelin haku,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Kesäyrittäjyysseteli on tuki 15-19 vuotiaille nivalalaisille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet yrittäjyydestä ja haluavat työllistää itse itsensä. Kesäyrittäjyys toteutetaan yhteistyössä Nivalan 4H-yhdistyksen kanssa. Verkkoasioinnin kautta nuori voi hakea kesäyrittäjyysseteliä sähköisesti.