Oulainen
Palvelu
Oulainen

Nuorten kesätyöt

Oulaisten kaupunki tarjoaa oulaistelaisille nuorille erilaisia työllistymisen mahdollisuuksia kesäisin.

Kaupunki työllistää nuoria suoraan kaupungin omiin tehtäviin.


Kaupungilla on haettavana myös kesätyöseteleitä. Tämä tarkoittaa sitä, että nuori voi itse etsiä työpaikan yrityksestä, järjestöstä tai muulta yksityiseltä työnantajalta. Nuoren työllistävä yritys/järjestö/yksityinen työnantaja saa kaupungilta kesätyösetelin muodossa hyvityksen nuoren palkkaamisesta. Niitä jaetaan hakujärjestyksessä.

Toimi näin

Hakuaika on keväällä, seuraa ilmoittelua Oulaisten kaupungin nettisivuilta, paikallislehdestä sekä some-kanavista.

Ilmoitamme valinnoista huhtikuun loppuun mennessä. Huomioithan, että jokaisella nuorella on mahdollisuus vain yhteen kaupungin (kesäduuniseteli ja kaupungin kesätyöt) tai seurakunnan kesätyöpaikkaan kesässä.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorella on mahdollisuus vain yhteen kaupungin (kesätyöseteli ja kaupungin kesätyöt) tai seurakunnan kesätyöpaikkaan kesässä.
Nuoriso
Työ ja yrittäminen
Kesäduunisetelihakemus,Kesäduunisetelihakemus,Kesäduunin tilityshakemus,Kesäduunin tilityshakemus,Kesätyöpaikkahakemus,Kesätyöpaikkahakemus,Kesätyösetelihakemus,Kesätyösetelihakemus,Kesätyön tilityshakemus,Kesätyön tilityshakemus,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Nuorten kesätöihin haetaan sähköisellä hakemuksella.

Lisätietoa asiointipalvelusta
Nuorten kesätyöseteliä haetaan sähköisellä hakemuksella. Mainitse työtä hakiessasi että sinulla on mahdollisuus saada kaupungilta kesätyösetelirahaa työllistämisen tueksi.

Lisätietoa asiointipalvelusta
Oulaisten kaupunki tukee yrityksiä/yhdistyksiä oulaistelaisten nuorten työllistämisessä. Tuki haetaan jälkikäteen sähköisesti.