Pyhäsalmi.
Palvelu
Pyhäjärvi

Kulttuuripalvelujen toiminta- ja kohdeavustukset

Kulttuuripalvelut jakaa vuosittain toiminta- ja kohdeavustuksia pyhäjärvisille järjestöille ja yhdistyksille sekä yksityishenkilöille.
Avustuksilla tuetaan kulttuuri- ja taidetapahtumien järjestämistä, kotiseututyötä ja kulttuuriperintöä tukevaa julkaisu- ja muuta toimintaa. Tapahtumien tulee olla kuntalaisille avoimia kulttuuritapahtumia.

Toimi näin

Käytä hakemiseen ensisijaisesti verkkoasiointia.
Paperisen lomakkeen saa tarvittaessa kaupungintalon yhteispalvelupisteestä, Ollintie 26.

Kenelle ja millä ehdoin

Toiminta-avustus: Avustusta myönnetään pyhäjärvisille yhdistyksille vuosittain toistuviin tapahtumiin tai toimintaan, joka on kulttuurielämälle merkittävää.
Kohde-avustus: Avustusta myönnetään pyhäjärvisille yhdistyksille, ryhmille tai taiteen tekijöille kulttuuri- ja taidetapahtumien järjestämiseen esim. näyttelyt/konsertit/teatteriesitykset, kotiseututyötä ja kulttuuriperintöä tukevaan julkaisu- ja muuhun toimintaan. Tapahtuma on kuntalaisille avoin kulttuuritapahtuma.
Tarkemmat hakuohjeet vapaa-aikapalvelujen hakijan oppaassa.
Avustukset
Kulttuuri

Hakusanoja

Avustushakulomake, Avustushakulomake, Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas, Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas,Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas,Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas,

Aloita asiointi

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Tällä lomakkeella voit hakea Pyhäjärven kaupungin avustuksia.