Pyhäsalmi.
Palvelu
Pyhäjärvi

Kulttuuripalvelujen toiminta- ja kohdeavustukset

Kulttuuripalvelut jakaa vuosittain toiminta- ja kohdeavustuksia pyhäjärvisille järjestöille ja yhdistyksille sekä yksityishenkilöille.
Avustuksilla tuetaan kulttuuri- ja taidetapahtumien järjestämistä, kotiseututyötä ja kulttuuriperintöä tukevaa julkaisu- ja muuta toimintaa. Tapahtumien tulee olla kuntalaisille avoimia kulttuuritapahtumia.

Toimi näin

Haku-aika alkaa 25.3.2024 klo 8.00 ja päättyy 19.4.2024 klo 15.00.
Käytä hakemiseen ensisijaisesti verkkoasiointia.
Paperisen lomakkeen saa tarvittaessa kaupungintalon yhteispalvelupisteestä, Ollintie 26.

Kenelle ja millä ehdoin

Toiminta-avustus: Avustusta myönnetään pyhäjärvisille yhdistyksille vuosittain toistuviin tapahtumiin tai toimintaan, joka on kulttuurielämälle merkittävää.
Kohde-avustus: Avustusta myönnetään pyhäjärvisille yhdistyksille, ryhmille tai taiteen tekijöille kulttuuri- ja taidetapahtumien järjestämiseen. Avustusta voi käyttää esim. näyttelyiden, konserttien, teatteriesitysten sekä kotiseututyötä ja kulttuuriperintöä tukevaan julkaisu- ja muuhun toimintaan. Tapahtuman tulee olla kuntalaisille avoin kulttuuritapahtuma.
Tarkemmat hakuohjeet löytyvät vapaa-aikapalvelujen hakijan oppaasta.
Avustukset
Kulttuuri

Hakusanoja

Avustushakulomake, Avustushakulomake, Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas, Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas,Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas,Hyvinvointipalveluiden avustushakemusten hakijan opas,

Aloita asiointi

Form is closed

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Tällä lomakkeella voit hakea Pyhäjärven kaupungin avustuksia.