Kunta-akkuna
Palvelu
Pyhäjoki

Kirjastopalvelut

Pyhäjoen kirjaston aineisto koostuu kirjoista, äänikirjoista, nuoteista, lehdistä, CD-levyistä, LP-levyistä, DVD-levyistä, videokaseteista, CD-ROM-levyistä, konsolipeleistä ja taidelainaamon teoksista. Pyhäjoen kirjasto on monen tapahtuman, harrastuspiirin ja luentotilaisuuden tapahtumapaikka.

Toimi näin

Kirjastokortin ja henkilökohtaisen PIN-koodin voit hankkia lähimmässä kirjastossa. Kirjasto voi antaa kortin oman kunnan tai oman kirjastoyhteenliittymän aineistojen lainaamista varten.

Kun haet korttia, ota mukaan henkilöllisyystodistus, passi tai poikkeustapauksissa muu viranomaisen antama henkilökortti. Korttia et voi hankkia ilman henkilökohtaista käyntiä. Lapsen kirjastokorttia varten tarvitaan hakemus huoltajalta.

Pyhäjoen kirjasto kuuluu OUTI-kirjastoihin. OUTI-kirjastoihin kuuluu 15 eri kaupungin- ja kunnankirjastoa, joilla on yhteinen aineisto- ja lainaajarekisteri. Lisäksi OUTI-kirjastoihin kuuluu useita erikoiskirjastoja. OUTI-kirjastokortilla voit käyttää kaikkien OUTI-kirjastojen palveluita.

Kenelle ja millä ehdoin

Kirjastossa voit vierailla vapaasti ja käyttää aineistoja, kuten lehtiä, kirjoja ja digitaalisia aineistoja, sähköisiä lehtiä ja tietokantoja. Lainaamista varten tarvitaan kirjastokortti, jonka numero yhdessä henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa toimii tunnisteena käytettäessä sähköisiä palveluja.
Kaikilla kirjastoilla on omat käyttösääntönsä. Niissä määritellään käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet.

Maksullisuustieto

Kirjaston omien aineistojen käyttö, lainaus ja varaaminen, kirjastossa oleskelu sekä ohjaus ja neuvonta on maksutonta. Esimerkiksi kaukolainoista, kopioista, kokoontumistilojen käytöstä saatetaan periä maksu. Nämä selviävät kunkin kunnan kirjaston käyttösäännöistä.
Kirjasto

Hakusanoja

OUTI-verkkokirjasto, OUTI-verkkokirjasto, OUTI-kirjasto,OUTI-kirjasto,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Hae ja varaa aineistoa sekä uusi lainoja OUTI-verkkokirjastossa.

Verkkokirjastossa voit myös mm. maksaa kirjastomaksut, katsoa lainahistoriaasi ja muuttaa yhteystietosi.