Kunta-akkuna
Palvelu
Pyhäjoki

Liikuntapalvelut

Vapaa-aikatoimi järjestää yhteistyössä eri tahojen kanssa monipuolista ja virikkeellistä liikuntatoimintaa kuntalaisille. Pyhäjoen vahvuutena ovat kunnassa toimivat aktiiviset urheiluseurat ja nuorisojärjestöt, jotka elävöittävät vapaa-ajantoimintaa tarjoten palveluja kaikenikäisille pyhäjokisille. Pyhäjoella on hyvät sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet, harrastusmahdollisuuksien kirjo on laaja.

Liikuntatoimi järjestää erilaisia liikuntakokeiluja, kursseja, tempauksia ja tapahtumia matalan kynnyksen periaattein. Tavoitteena on tarjota kuntalaisille mahdollisuuksia tutustua monipuolisesti eri liikuntamuotoihin, -ympäristöihin ja toisiin ihmisiin sekä kokea elämyksiä erilaisten toimintamuotojen kautta.


Vapaa-aikatoimen tärkeitä yhteistyökumppaneita liikunnan parissa ovat kunnan eri toimijat niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella.

Toimi näin

Lisätietoa Pyhäjoen liikuntapalveluista löydät kunnan verkkosivuilta, voit ottaa myös yhteyttä kunnan vapaa-aikaohjaajaan.
Pyhäjoen kunnan liikuntatilojen ja liikuntapaikkojen vuorovaraukset tehdään sähköiseen varauskalenteriin (Julius).
Liikunta
Tilavaraukset

Tagit

Hakusanoja

Julius-varausjärjestelmä, Julius-varausjärjestelmä, tilavaraus,tilavaraus,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Monitoimitalo, urheilukenttä, Ollinmäen kuntosali, tenniskentät sekä yhdistystupa ja liikuntaneuvonta: varausjärjestelmän käyttäjien tulee ensin rekisteröityä järjestelmään ja antaa yhteys- ja laskutustietonsa.

Käyttöohjeet Julius-varausjärjestelmään löytyy osoitteesta: https://www.pyhajoki.fi/varauskalenteri-julius