Kunta-akkuna
Palvelu
Pyhäjoki

Lukiokoulutus

Lukiokoulutus on yleissivistävää koulutusta, johon hakeudutaan yhteisvalinnassa perusopetuksen oppimäärän suorittamisen jälkeen.

Pyhäjoen lukio on vireä yrittäjyyspainotteinen Yrttis-lukio. Lukio julkaisee Kuulumiset -paikallislehteä, jonka teosta, taitosta ja mainosmyynnistä vastaavat opiskelijat. Viikoittain ilmestyvä ilmaisjakelulehti jaetaan joka talouteen. Lehti tehdään kokonaan lukion voimin.


Syksyisin lukion 2. vuosikurssilaiset järjestävät kunnan syysmessut. Messut ovat suuri yhteinen ponnistus, jossa mukana on noin 50 näytteilleasettajaa. Vuosittainen kävijämäärä on noin 2000.

Lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille on tarjolla Nuori yrittäjyys-kurssi, jossa voi harjoitella ensimmäisen vuoden aikana yritystoimintaa käytännössä.


Pyhäjoen lukiossa ei ole keskiarvorajaa.

Toimi näin

Pyhäjoen lukioon haetaan yhteishaussa tai ottamalla suoraan yhteyttä oppilaitokseen.

Maksullisuustieto

Opiskeluun tarvittavat välineet ovat maksuttomia niille opiskelijoille, joilla oppivelvollisuus jatkuu toiselle asteelle. Oppivelvollisuus jatkuu toiselle asteelle, jos opiskelija on suorittanut peruskoulun 9. luokan keväällä 2021 tai myöhemmin.
Lukio

Tagit

Hakusanoja

Opintopolku.fi, Opintopolku.fi, Wilma, Wilma, koulutus,Wilma,Wilma,koulutus,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.
Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.
Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita.
Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.