Kunta-akkuna
Palvelu
Sievi

Nuorisopalvelut

Sievin kunnan nuorisotyöstä vastaa hyvinvointitoimen henkilöstö: vapaa-aikatoiminnan ohjaaja, tilatyöntekijä, yksilö- ja starttivalmentaja, etsivä nuorisotyöntekijä sekä hyvinvointijohtaja. Kunnan nuorisotyö tarjoaa erilaisia palveluita kaikille alle 29-vuotiaille kuntalaisille ja kuntaan muuttoa suunnitteleville.

Nuorisotyö järjestää tilatoimintaa ala- ja yläkouluikäisille nuorisotalo Miitissä arkisin tiistaista perjantaihin. Vapaa-aikatoiminnan ohjaaja suunnittelee ja toteuttaa yläkoulun oppilaille välituntitoimintoja. Vapaa-aikatoiminnan ohjaaja osallistuu suunnitellusti oppitunneille kaikilla peruskoulun luokka-asteilla.


Lukiolla järjestetään viikottain koulupäivystyksiä vapaa-aikatoiminnan ohjaajan toimestasta. Lisäksi koulupäivystykseen osallistuu myös Jelppiverkon työntekijät kuukausittain.

Koulujen loma-aikana tarjotaan päiväleirejä ja yli yön leirejä erityisesti alakoulun oppilaille. Leirit järjestetään yhteistyössä Sievin seurakunnan kanssa. Pitkin vuotta järjestetään reissuja ja tapahtumia, joihin voivat osallistua kaikki kuntalaiset.


Jelppiverkko on nuorten aktivointipalvelu, jonka tarkoituksena on yhdessä nuoren kanssa löytää ratkaisuja elämän solmukohtiin. Jelppiverkon kohderyhmä on 15-28-vuotiaat. Toiminta on nuorelle vapaaehtoista ja maksutonta.

Toimi näin

Nuorisotyön palvelut ovat tarkoitettu kaikille kohderyhmään kuuluville. Järjestettävään toimintaan voi tulla mukaan joustavasti kertaluontoisesti tai jatkuvasti. Vain leirit ja reissut vaativat ennakkoilmoittautumisia. Osa Jelppiverkon järjestämästä toiminnasta on suljettua.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotyön palvelut on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille.
Nuoriso