Kunta-akkuna
Palvelu
Sievi

Perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoiminta

Ensisijaisesti toimintaa järjestetään 1 – 2 -luokkien oppilaille sekä 3 – 9 vuosiluokilla oleville erityisopetuksen oppilaille. Toiminnan järjestämisestä vastaa Sievissä sivistyslautakunta perusopetuslain säännösten mukaan. Aamu- ja iltapäivätoimintaa voidaan järjestää, jos ryhmään tulee vähintään viisi oppilasta.
Työvoimaresurssista johtuen, voidaan pienillä kyläkouluilla perustaa pääsääntöisesti vain iltapäiväryhmiä.

Toimi näin

Aamu- ja iltapäivätoiminnan hakuaika on toukokuussa. Hakeminen tapahtuu Wilman kautta kohdassa Hakemukset ja päätökset.
Hakijoille tiedotetaan aloittavista toimintaryhmistä ja mikäli toiminta ei toteudu lähikoululla.

Kenelle ja millä ehdoin

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saaville oppilaille.

Toiminta-ajat: aamulla klo 6.30 – koulun alku ja iltapäivällä koulun päättyminen – klo 16.30 saakka.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan ei kuulu koulukuljetusetua.
Oppilaille tarjotaan iltapäivisin välipala.

Kun lapsi on ilmoitettu toimintaan, on se samalla sitoumus tietylle ajalle, joka pätevästä syystä voidaan keskeyttää (äitiysloma, työttömyys tai muu hyväksyttävä syy).

Maksullisuustieto

Koululautakunta on 18.5.2021 § 37 vahvistanut osallistumismaksut 1.8.2021 alkaen toistaiseksi: Asiakasmaksut oppilasta kohden kuukaudessa: Aamutoiminta 50 euroa, iltapäivätoiminta 85 euroa, aamu- ja iltapäivätoiminta 125 euroa.
Perusopetus

Tagit

Hakusanoja

Wilma, Wilma, Wilma,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.
Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.
Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita.
Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.