Kunta-akkuna
Palvelu
Ylivieska
Sievi
Alavieska

Kansalaisopisto

Ylivieskan seudun kansalaisopisto järjestää koulutusta, jonka tavoitteena on edistää sivistyksellistä tasa-arvoa vapaan sivistystyön arvojen ja ihanteiden pohjalta.

Koulutuksessa painottuvat kielet, taide- ja taitoaineet, tietotekniikka ja terveyttä ja hyvinvointia edistävät aineet. Opisto järjestää suomen kielen ja kulttuurin koulutusta maahanmuuttajille. Lisäksi opisto järjestää lapsille ja nuorille musiikin opetusta sekä kuvataiteen, teatteri-ilmaisun, sanataiteen ja käsityön taiteen perusopetusta. Kansalaisopisto voi järjestää myös koulutusta tukevaa tai siihen läheisesti liittyvää kehittämis- ja palvelutoimintaa.


Opiskelijat voivat osallistua mihin tahansa opintoryhmään Ylivieskan, Alavieskan ja Sievin alueella.

Toimi näin

Kurssiohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät opiston verkkosivuilta.

Kurssiohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät opiston verkkosivuilta www.ylivieska.fi/kansalaisopisto. Kesken lukukautta voit tiedustella vapaita kurssipaikkoja joko puhelimitse ma - to klo 12.00–16.00 puh. 044 4294 899 tai kansalaisopisto@ylivieska.fi.

Kenelle ja millä ehdoin

Kansalaisopistot ovat avoimia kaikille.

Oppilaitoksemme on tarkoitettu jokaiselle, eikä meillä ole pohjakoulutusvaatimuksia. Opinto-oppaan kurssikuvauksesta löydät tarkemmat tiedot kunkin kurssin kohdalta ja lisätietoja saat opiston toimistosta ja henkilökunnalta.

Kansalaisopisto
Kulttuuri
Liikunta

Hakusanoja

Kursseille ilmoittautuminen, Kursseille ilmoittautuminen,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Opistopalveluiden sivustolla voit selata Ylivieskan seudun kansalaisopiston opinto-ohjelmaa ja ilmoittautua kursseille.