Kunta-akkuna
Palvelu
Ylivieska

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivän nuorisotyön tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus luottamukselliseen apuun ja tukeen. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa vastauksia nuoren mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja tarjoaa nuorelle varhaista tukea, mikäli nuori sitä itse haluaa.

Jelppiverkko – nuorten aktivointipalvelu


Jelppiverkko on seutukunnallinen nuorten aktivointipalvelu, joka tarjoaa tukea ja ohjausta elämän solmukohtiin etsivän nuorisotyön, yksilövalmennuksen sekä ryhmätoimintojen kautta. Jelppiverkon toiminta on tarkoitettu 15-28-vuotiaille nuorille. Toiminta on luottamuksellista, vapaaehtoista ja maksutonta.
Ylivieskassa etsivää nuorisotyötä toteutetaan yhteistyössä Jelppiverkon kanssa.

Nettietsivä ja muita Jelppiverkon työntekijöitä tavattavissa verkossa! Jelppiverkko.fi- sivustolta löydät myös chat-palvelun, jonka avulla tavoitat helposti Jelpin väkeä. Chatissa on päivystys ti klo 14-16 ja pe klo 8-16. Myös muina aikoina chatti on käytössä, mutta silloin ei ole jatkuvaa päivystystä. Pyrimme kuitenkin vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.


Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.
Nuoriso

Hakusanoja

Jelppiverkon chatti, Jelppiverkon chatti,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Jelppiverkon chatti palvelee sinua perjantaisin klo 8-16. Muina aikoina voit laittaa chatti-ikkunan kautta viestin ja työntekijämme ottavat yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Chatti on luottamuksellinen ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian saman tai seuraavan työpäivän aikana. Klikkaa oikeasta alakulmasta oranssi-valkoista puhekuplaa ja chatti tai yhteydenottolomake aukeaa.