Kunta-akkuna
Palvelu
Ylivieska

Kulttuuriin liittyvän kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

Yhdistykset, säätiöt, laitokset ja muut kunnassa toimivat yhteisöt voivat saada kulttuuritoiminnan harjoittamiseen ja edistämiseen avustuksia kunnalta ja valtiolta. Kunnan tehtävänä on tukea kulttuuritoimintaa kunnassa.

Toimi näin

Hakuvuotta seuraavaan vuoteen kohdistuvat yleisavustukset ovat pääsääntöisesti haettavissa kerran vuodessa ja hakuaika on loka-marraskuun aikana. Vuosittaiset hakuajat ja -ohjeet ilmoitetaan Ylivieskan kaupungin kotisivuilla ja paikallisessa lehdessä. Erilaisten tapahtumien tukemiseen tarkoitettu kohdeavustus on haettavissa ympärivuotisesti, mutta kuitenkin viimeistään avustusvuoden marraskuun 15. päivään mennessä.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisillä lomakkeilla kaupungin kotisivuilta. Avustusta hakevan on toimitettava ainakin seuraavat tiedot:

- toiminta-/tapahtumasuunnitelma
- talousarvio-/rahoitussuunnitelma
- selkeät perustelut avustuksen tarpeesta ja käytöstä
- osoite- ja tilitiedot
- yhdistyksen viimeisin vahvistettu toimintakertomus ja tilinpäätös
- selvitys saaduista avustuksista eri avustusjärjestöiltä edelliseltä kahdelta vuodelta. Lisäksi on ilmoitettava ostopalvelu- tai muilla sopimuksilla saadut tulot.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustuksia myönnetään sekä säännölliseen toimintaan että tapahtumien järjestämiseen.
Avustukset
Kulttuuri

Hakusanoja

Ylivieskan avustushakemus, Ylivieskan avustushakemus,

Aloita asiointi

Form is closed

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Toiminta-avustusta myönnetään yleishyödyllisen yhdistyksen toiminnan järjestelyistä aiheutuneiden kulujen kattamiseen. Sitä voivat hakea sellaiset toimijat, jotka tarjoavat kaupunkilaisille kulttuuri-, liikunta- ja harrastustoimintaa tai tukevat muuten kuntalaisten sivistystä tai hyvinvointia. Myös yhteisöllisyyttä lisäävät yhdistykset voivat hakea avustusta.