Kunta-akkuna
Palvelu
Ylivieska

Liikuntapalvelut

Ylivieskan kaupungin liikuntapalveluiden tehtävänä on luoda edellytyksiä kunnan asukkaiden liikunnalle. Liikuntapalvelut tarjoavat monipuolista ohjattua liikuntaa ja mahdollisuuksia omatoimiseen liikkumiseen sisällä ja ulkona. Liikuntapalvelut järjestävät sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioon ottaen. Liikuntaneuvonnassa tarjotaan matalalla kynnyksellä tukea ja ohjausta terveytensä kannalta liian vähän liikkuville.

Toimi näin

Liikuntakeskuksella asiakaspalvelupiste palvelee kaikkia liikuntapalveluiden asiakkaita aukioloaikojen mukaisesti. Palvelua saa puhelimitse ja paikan päällä esimerkiksi vuorojen varaamiseen ja käyttövuorojen maksuun.

Kenelle ja millä ehdoin

Liikuntapalvelut tarjoavat palveluita kaikille kaupunkilaisille. Osa ohjatuista ryhmistä on suunnattu tietylle kohderyhmälle esimerkiksi työikäisille, ikäihmisille tai lapsille. Liikuntaneuvontapalvelu on suunnattu terveytensä kannalta liian vähän liikkuville ja pidempi asiakassuhde syntyy vain terveydenhuollon lähetteellä.

Maksullisuustieto

Ajantasainen hinnasto löytyy täältä sivustolta. Osa palveluista ja liikuntapaikoista ovat ilmaisia.

https://www.ylivieska.fi/vapaa-ajan-palvelut/liikuntapalvelut/tilojen-varaaminen/


Liikunta
Tilavaraukset

Hakusanoja

Ylivieskan vakiovuorohakemus, Ylivieskan vakiovuorohakemus,

Aloita asiointi

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Ylivieskan kaupunki jakaa vakiovuoroja liikuntatiloihin syksy- ja kevät kausille. Otamme vuoroja myönnettäessä huomioon seuraavat asiat:
  • Tilojen omat tarpeet
  • Lasten ja nuorten harjoitusajat