Kunta-akkuna
Palvelu
Ylivieska

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

Ylivieskan kaupungin nuorisopalveluiden avustusten tarkoitus on tukea monipuolista nuorisotoimintaa, mahdollistaa harrastustoimintaa ja edistää eri toimijoiden yhteistyötä. Avustustoiminta on aina kohdennettua ja harkinnanvaraista. Yleisavustus on vuosiavustus rekisteröidyille nuorisojärjestöille. Vuosiavustukset haetaan huhti-toukokuussa erikseen ilmoitettuna aikana lomakkeella, joka löytyy Ylivieskan kaupungin verkkosivuilta.

Kohdeavustuksia myönnetään ylivieskalaisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten vapaille toimintaryhmille lähinnä kertaluontoisten hankkeiden tukemiseen. Kohdeavustuksia voit hakea avustushakemuslomakkeella pääsääntöisesti koko vuoden lokakuun loppuun asti.

Toimi näin

Nuorten ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta.

Avustukset
Nuoriso

Hakusanoja

Ylivieskan kohdeavustushakemus, Ylivieskan kohdeavustushakemus, Ylivieskan avustushakemus, Ylivieskan avustushakemus,Ylivieskan avustushakemus,Ylivieskan avustushakemus,

Aloita asiointi

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Ylivieskan kaupungin hyvinvointilautakunta jakaa toiminta-avustuksia yhdistyksille ja seuroille määrärahojen puitteissa. Se myönnetään yksilöitävissä ja rajattavissa olevaan kohteeseen, projektiin tai kertaluonteiseen kaikille avoimeen tilaisuuteen.

Form is closed

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Toiminta-avustusta myönnetään yleishyödyllisen yhdistyksen toiminnan järjestelyistä aiheutuneiden kulujen kattamiseen. Sitä voivat hakea sellaiset toimijat, jotka tarjoavat kaupunkilaisille kulttuuri-, liikunta- ja harrastustoimintaa tai tukevat muuten kuntalaisten sivistystä tai hyvinvointia. Myös yhteisöllisyyttä lisäävät yhdistykset voivat hakea avustusta.