Kunta-akkuna
Palvelu
Kärsämäki

Liikunta

Liikuntatoimi tuottaa liikunta- ja vapaa-ajanpalveluja ja luo edellytyksiä liikuntatoimintaa järjestäville tahoille.
Kärsämäellä on mahdollista harrastaa liikuntaa monipuolisesti ympäri vuoden, kunnan alueella on tarjolla erilaisia ulko- ja sisäliikuntapaikkoja.
Yleisurheilu- pesä- ja jalkapallokenttien lisäksi löytyy mm. frisbeegolf- ratoja, kattava laavuverkosto, tenniskentät sekä liikenne- ja skeittipuisto.

Liikuntatoimi järjestää kisoja, turnauksia, ryhmäliikuntaa ja kerhoja sekä toimii tiiviissä yhteistyössä verkoston kanssa. Jos tarvitset apua tai neuvontaa liikunnan aloittamiseen, ota yhteyttä hyvinvointiohjaajaan.

Toimi näin

Lisätietoa liikuntapaikoista ja hinnoista saat linkeistä tai puhelinasioinnista.

Kenelle ja millä ehdoin

Ulkoliikuntapaikat ovat kuntalaisille maksuttomia. Sisäliikuntapaikoista veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukainen maksu.
Avustukset
Liikunta
Tilavaraukset

Hakusanoja

Vakiovuorohakemus liikunta, Vakiovuorohakemus liikunta, Yksittäinen varaushakemus, Yksittäinen varaushakemus, Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus, Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus, Yksittäinen kohdeavustus, Yksittäinen kohdeavustus, Liikuntatoimen verkkosivu, Liikuntatoimen verkkosivu,Yksittäinen varaushakemus,Yksittäinen varaushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Yksittäinen kohdeavustus,Yksittäinen kohdeavustus,Liikuntatoimen verkkosivu,Liikuntatoimen verkkosivu,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuri toiminnan avustushakemus,

Aloita asiointi

Lisätietoa asiointipalvelusta
Lomakkeella varaat vakiovuorot Frosteruksen koulun liikuntasaliin, Konttimäkeen ja liikuntahalliin.
Vuorot ajalle 1.8. - 31.5. on haettava heinäkuun aikana oheisella verkkolomakkeella.

Lisätietoa asiointipalvelusta
Tällä verkkolomakkeella varaat satunnaiset vuorot Kärsämäen kunnan tiloihin.

Tiloja mm. Venetpalon hiihtomaja, Konttila, Konttimäki, Frosteruksen koulun luokkatilat ja auditorio, kirjaston kokoustila, kunnantoimiston ja kunnantalon kokoushuone.

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan myöntämät avustukset on haettava sähköisesti.
Hakuaika vuosittain 1.3.- 15.4. kuluvan vuoden toimintaan. Avustustoiminta on harkinnanvaraista ja kohdennettua.

Hakemuksen mukana on mahdollista toimittaa selvitys edellisen vuoden avustuksen käytöstä. Avustus maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille.


Avustus voidaan vaatia palautettavaksi
  • jos varoja on käytetty muuhun kuin hakemuksessa ilmoitettuun tarkoitukseen
  • jos lautakunnalle on annettu virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja.

Vaatii tunnistautumisen
Lisätietoa asiointipalvelusta
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan myöntämät avustukset on haettava sähköisesti.
Yksittäistä kohdeavustusta voi hakea määrärahojen puitteissa ympäri vuoden.

Linkit

Lisätietoa asiointipalvelusta
Lisätietoa Kärsämäen kunnan liikuntapaikoista ja yhteystiedoista saat verkkosivulta.

Sivuilla on lueteltu myös liikuntapaikat.